Een vegetarisch leven

vegetarisch

Dit schrijven Het beoefenen van vegetarisme door alleen plantaardige producten te eten kwam laat bij me op. Ik leefde al een tijdje vegetarisch, maar pas sinds kort besefte ik hoe belangrijk het karkas van een dier is. Dit was iets dat ik had weggestopt.

Ik ben lid van de Sichuan Boeddhistische cultuur, die nog steeds ongeveer 20% van mijn persoonlijke vegetarische bevolking uitmaakt. Ik behoor tot de lamsoorstam van de Chinezen. Ik ben al heel lang geïnteresseerd in dieren. Ik heb het dier altijd vanuit een eeuwig perspectief bekeken. Ik heb een tweelingbroer, die een Tarantula is. We zijn als zussen sinds de geboorte. Hij houdt de plannen van de meester geheim in zijn onderkaak. We helpen hem om de beurt in de tuin. Bij speciale gelegenheden deden we ons tegoed aan het rijpe fruit, gekookte eieren en hardgekookte eieren. Omdat ik 18 jaar was, werd mij gevraagd een paar broodvruchten en ‘baozi’ (een soort smeekbede) te bakken. Na de instructies van meester zouden we volledig gekleed binnenkomen met als vogelnestje een ‘gebraden vogel’, bereid met het eigen bloed van de gebraden vogel en zo op de borstplaat gelegd. De hete gele koorts van meester kleefde aan mijn huid, dus moest ik ook het bloed van de vogel hebben. Een soort van extreme Obesitas, geef ik toe.

Zo zijn wij opgevoed. Onze culturele grootouders voedden deze mensen op als onderdeel van hun basisdieet. Als volwassenen veranderden ze en vulden dit dieet aan met tarwe, zuivel en eieren. Maar deze mensen waren nooit zelfbewust van hun vetheid. Pas toen ze volwassen werden en kinderen kregen, werden ze zich plotseling zeer bewust van hun figuur. Ze sportten om fit te blijven, maar ze aten hetzelfde dieet of probeerden dat te doen.

zender voor hun Punch drinken

Een groep mensen die ik ken handhaven hun vegetarisme door het consumeren van aubergine, artisjokken, broccoli, kool, rapen, enzovoort. Ze zeggen dat dit geen bijwerkingen geeft, en dat het zelfs helpt bij de stofwisseling. Een van mijn vrienden had diabetes en probeerde vlees, room, boter en eieren te vermijden. Hij slaagde erin die uit zijn dieet te schrappen en zijn diabetes verdween.

Ik heb ook een experiment gedaan. Ik at een vegetarische nieuwjaarsmaaltijd in het nieuwe jaar. Ik liet Bubblegum (nee, ik maak geen grapje) in mijn systeem zitten en deed een test voor diabetes. Mijn txt eiwit niveaus waren hoog en ik testte een 6ptin diabetes marker

Vegetarische yoghurt

Ik dacht dat deze artikelen beweerden dat yoghurt veilig was voor iedereen; dat was het niet. In feite, met meer proteïne komt meer insuline productie in het lichaam. Het is normaal dat mensen verschillende lichamen hebben, en sommige lichamen produceren meer insuline dan andere. We zijn niet ontworpen om dierlijke producten of producten met dierlijke ingrediënten te eten. Ook deze verhogen het insulinegehalte in het lichaam.

Ik heb geen negatieve reacties van de yoghurt gehad, en raad het iedereen aan die zuivelproducten moet vermijden. Ik heb geen negatieve gedachten over deze yoghurt, en het is een zuivelvrije yoghurt gemaakt met planten. Onze dochter heeft een laag jodiumgehalte in haar lichaam, wat komt door het eten van gekookte kool, kool, en Zwitserse kaas. Ik mengde 3 eetlepels soja yoghurt door haar eten om haarXLRghts reguleren te verhogen. Ze is van een ernstig opgeblazen gevoel naar normaal gegaan. Ik wens iedereen een gezond leven en geluk in de toekomst!