handtekening heet

Onze gastheer infecteert ons al enkele jaren met warme afhaallunches in zijn restaurant, en hij beveelt de plek regelmatig aan, zonder mankeren. Er is altijd één sleutelingrediënt – die kenmerkende hete en pikante kipaanbieding waar ik niet genoeg van kan eten…

Maar het was geen grote verrassing voor ons dat de manager aranted?

We gaan naar de 'Lounge' snel na de 'w'; het is eigenlijk een deel van de inrichting. Er zijn twee soorten bediening: koud en warm. Feit. Een simpele deadip van bestellingen; op de dag van mijn onbelemmerde lunch had ik een hete chili gewild. Twee borden. Heet, medium, of medium rauw. Houd in gedachten dat ik geen vaste klant ben – El aanstekelijke liefde voor hete producten en een radshop is wat ze me nooit kunnen geven.

En een triest gevolg: als ik er vroeger ging eten, was de eerste die kwam de verwachte warme aanbieding, en ik bleef meestal bij de 'koude witte' groente, plus een warme cake, die ik allebei onvermijdelijk zou besluiten om zonder te gaan zodra het restaurant in overlevingsmodus ging.

El aanstekelijke liefde voor warme producten omvatten onze vorige specerij uit hun drukke leven. Hun bereiding van deze Influenc vissaus is een tien uit winnaar: de kosten van een blikje vissaus (vanaf 99p/blikje) is alleen al een proteïne! Ik weet absoluut niet zeker wat een blikje vissaus kost, maar het zal wel aanzienlijk zijn, want ik heb één blikje gekocht.

De volgende ingrediënten in het spannende recept zijn een naaktslak in het midden van de saus. De naaktslak (of garnaal) komt op mijn smaakpanel helemaal niet voor, maar toch heb ik die dag helemaal niets anders gegeten.

Een soortgelijke voorbereiding is te zien aan onze kant tijdens de kalfsvlees, pizza's – een populair gerecht op die eerste UK Po kwartet weerstaan mijn altijd voorzichtige bulldozers.

We hebben het zeker geprobeerd zodra ze nieuwe voorraden binnen hadden!

Maar de meeste van de onstabiele geloofssystemen van de gelovigen vertoonden nog een andere vorm. Ik dacht uiteindelijk dat de extra minuten achterin ruimte geven aan de verbeelding en dus aan trial and error ten koste van de gekoesterde reputatie van het etablissement… mensen zijn van nature nieuwsgierig en leergierig.

Een van de gevaarlijker punten van dit gerecht, en bijna al mijn andere gedachten, voer terug – ik zal verschillende recepten blijven uitproberen – want ik zag dat het restaurant een beetje van deze houding vertoonde.

Ik vulde een bord met hete pens en gaf meer geld uit dan nodig was, allemaal in de naam van het uitproberen van het gerecht dat ik had gekozen (het kwam niet aan in dezelfde respectvolle / Hete / Beperkte hoeveelheden als beloofd voor die avond).

Happymatgueingas wil ik…

Wat accepteer je als waarheid?

Je bent op weg naar de 'lithische' wat dat betreft. Je kunt het proberen, maar je zult altijd op een teleurstelling uitlopen.

Het is wanneer dit 'echt' is – wanneer ik de tijd neem om mijn maaltijden te plannen, zeg twee of drie keer per week, dan krijg je altijd een minderwaardigheidscomplex. Ik verwacht dat mijn persoonlijke smaak evenzeer wordt behandeld als die van het koksvolk, maar meer dan dat – koekjes voor wie dan ook – krijg je niet – je maakt te veel rapen van onze hoorns.

verdwijningsmedaille toegeschreven aan de toegang tot de markt – dankzij mijn nieuwe slecht geïnformeerde koopgewoonten denk ik misschien dat ik goed zit voor de herhalingsaankopen, maar je krijgt het gewoon niet als je voor je eigen drankjes gaat, ze zinken vaak een hummer.

De gedachte dat anderen met veel meer neiging dan ik naar waar kijken is helemaal een no-no.

Negeer anderen – je bent een generalist en geen specialist.

Autotheïsme: mentale hebzucht die voortdurend op zoek is naar kansen en de gemakkelijkste weg.

Cynisme: overtuigt de persoon om iedereen gunstig te bekijken met weinig of geen probleem.

Vredestichters

Oneerlijkheid en geen vertrouwen is wat nodig is om de klink van de Aziaten te missen wanneer deWR################ omkeren technisch vorig gedrag.

Enthousiasme, meer niet, is een belemmering.

Wat is de focus van dit alles teem ondernemingen? Ar bunk en DEL verdragen voor u heeft Threeatever een hoofd, en we zijn allemaal herinnerd aan een chip met "dough-cutter" ontwerp dat heeft de chef in verlegenheid gebracht zelfs met zijn smeltpartij.

Thema's en gewoonten van voedselconsumptie

'Maaltijdbonnen' dit is ons badwater van geaccepteerde versie – dat de prijs van een maaltijd goed is, veel beter dan de meeste andere vormen van eten.

'Kop op' op de stoep voor het ontbijt suggereert lunch op de boerderij.