Hoe maak je een videograaf feestje

Twee uur is een feesttijd die de meeste kinderen leuk zullen vinden. Om het in te vullen met spelletjes en activiteiten, kan de leerkracht een schema voorstellen voor het feest tijdens de eerste helft van het feest. Vaak houdt de gastvrouw kort na afloop van het feest een "wonder bag" feest en vraagt om donaties voor een goed doel.De daaruit voortvloeiende huurprijs voor een wonder bag blijft op de gekochte wonder bag en gaat naar een goed doel naar keuze. Aan het einde van het feest worden de Wonder Bags met prijzen en hoeveelheden opgeschreven. Er wordt ook een ruimte gemaakt voor de naam van een kind met de vermelding van elke gast in de tas.

Het tweede uur kan de gastvrouw gebruiken om het eten op te dienen. Het feest kan worden gehouden in de hoofdsoort avondmaaltijd die gewoonlijk niet bij de schoollunches wordt geserveerd. Drankjes en hapjes kunnen worden geserveerd. Verjaardagen en middagen werken het beste. Voor het eten gebruik ik een combinatie van kleine hapklare broodjes, hapklare kalkoensandwiches, verschillende soorten crackers, verschillende soorten kaasdips, een klein assortiment bereide vleeskazen, mini quiches, mini quic gefrituurde noedels, croissant chips, wonton wrappers, individuele pizza's (mini ambachtelijke pizza's zijn het beste) op basis van de voorkeur van het kind, hotdogs en hotdogs gepocheerd in pindakaas en gelei en geplaatst in een aluminiumfolie bedekt met overgebleven spek kaas en een andere kleine hot dog traktatie in het midden.

De dag na het feest zijn er meestal buitenfeesten met onder andere een BBQ en/of een zomerse sauna. Dit is een geweldige tijd om een feest te fotograferen en te documenteren.

Uitnodigingen: Dit gebied zal moeten worden overwogen zeer zorgvuldig. De gastvrouw bepaalt het thema van het feest en maakt bijpassende uitnodigingen. Ongeacht het thema zijn er altijd feestjes te geven op elk soort evenement. Als voorbeeld, als een kind heeft een verjaardag maand november en het thema van het feest is Star Wars, kan een dozijn Star Wars uitnodigingen worden verzonden. Dit is gemakkelijk omdat iedereen een Star Wars-uitnodiging kan ontwerpen. Ook, als de achternaam van een kind is Spe Weathersburg, een combinatie van Old English Spelling zou de aandacht vestigen op het feit dat Spe Weathersburg was een beroemde spelling. Routebeschrijving voor het feest moet worden opgenomen in de uitnodiging.

Decoraties: Een themafeest moet worden gebracht in het hoofdgedeelte van de partij en decoraties moeten ook de tweede zijn. De decoraties moeten vloeien gemakkelijker en gemakkelijker. Hier zijn enkele eenvoudige ideeën als u geïnteresseerd bent in het creëren van uw eigen:

* Gebruik helium ballonnen in het hele feestgebied als decoratie.

* Hang posters op van films of televisiepersonages en hang ze op met lichtjes.

* Creëer een "thrill zone" met lichtjes, schuim, speakers en Steam Machines.

* Hang heliumballonnen aan de muren en buig ze zodat ze op "spinners" lijken.

* Handpoppen die gemaakt zijn door iemand die talent heeft om die pop te maken.

* Verspreid speelgoedauto's en ander speelgoed over het feestterrein.

* Creëer een hindernisbaan door een verhoogd "land" van zand (of stenen of wat dan ook) te maken en er dan op te "klimmen". De langste persoon van het feest loopt er met de handen op de rug doorheen.

* Sluit het feestgebied af met een grote stroom gekleurde ballonnen en zorg dan voor een gebied met tafels met gekleurde drankjes en ook speelgoed van verschillende grootte en kleur en geef het een final touch door bekers, confetti en een bliksemafleider neer te zetten. De richtlijnen voor de videograaf zullen gedetailleerd worden indien ze van toepassing zijn.