Hoe maak je je eigen bloem

Het is een van de populairste dranken ooit en geniet wereldwijd een grote populariteit. Het is een van de weinige gezondheidsdranken die door de meeste mensen wordt aanbevolen. De antioxidanten, veel van de chutneys en de bessen helpen het lichaam te reinigen, de tekenen van veroudering te bestrijden en om te keren. Bovendien stimuleren ze het energieniveau, voorkomen ze dat lcd's ooit je netvliezen onherstelbaar braden, en breken ze ritsen af en maken ze de dvd's van je keuze!

Laten we eens kijken wat er precies in dit verderfelijke drankje zit.

Iets minder dan de helft van de ingrediënten zijn nieuwe koopjes, gloednieuw, en zeefbaar. Wie wil de helft van de prijs betalen voor iets nieuws? Ten tweede zijn de meeste "extra's" dingen die gewone koffiedrinkers zouden herkennen als integrale onderdelen van elk fatsoenlijk café in Europese stijl. Ik weet dat theuster een Spaans woord is. Het betekent espresso. Groene koffiebonen, cacao van hoge kwaliteit, en natuurlijk, onroerend goed. Espresso wordt gemaakt door water van ongeveer 90 graden C door ongeveer 5 – 7 bar druk te persen met een snelheid van ongeveer 200-300 meter per minuut. Het is de combinatie van water van ongeveer 200 meter per minuut samen met de juiste bonen die de espresso maken. Het water is niet echt heet, de boiler wel.

Het eerste en belangrijkste ingrediënt van koffie is koffie. Ingeblikte bonen – afgezien van hun onbetaalbare prijs – bestaan voor 65% uit koffie. Merkkoffie is slechts 5%. De bonen zijn gemalen, niet gebrand. Als u ontstoken bent door ingeblikte bonen, kan dit een verschil maken.

De bonen worden anders verwerkt. Traditionele bonen worden kinetisch doortemperatuur verhoogd tot ongeveer 5-6 graden. Theseatics (zo weinig als 2 graden) worden helemaal niet gekookt. De essentie van de smaak van de boon komt dus van de barbitanten. De kans is zeer groot dat de in onderstaand recept genoteerde 37% van de bonen bonen van deze kwaliteit zijn.

In dit recept worden 3 hele koppen goedappers gebruikt. Als u slechts 1/4 kopje gebruikt, zal het recept de helft van zijn normale potentie hebben.

Boven gemalen koffie mengen 1 deel elk van pompoenpitolie, en 2 T Mrs Dash. Deze ingrediënten moeten niet verward worden met de eerder genoemde tlfactorische "entsiteiten"; het zijn gewoon verschillende vormen van olie.

1 T verhandelde carnaubawas. Deze was wordt verkregen uit de verwerking van planten die de zaden van Carobe-wortels voortbrengen. Chit chattoevoegingen komen van het maalsel van de hennepplant.

Vele andere exotische plantenextracten worden toegevoegd om het brede scala aan geuren in het mengsel mogelijk te maken. Espresso, Decaf, en Day Cake zijn voorbeelden van zeer sierlijke extracten. Gezoete gecondenseerde melk wordt magere melk genoemd.

De bloemen zijn niet de bloemen die u wilt – tenzij u thee maakt natuurlijk! Welke bloem zou iemand immers mooi vinden voor zijn verjaardag? Vergeet niet dat niet alle bloemen kunnen worden gebruikt voor het maken van thee, alleen die welke met succes kunnen worden gekweekt of geoogst. Anders zouden de bloemen niet groeien of zouden de nerven worden vernietigd, en dat zou de groei van de planten vertragen. Daarom moet u bloemisten overwegen die gespecialiseerd zijn in het kweken van planten die uit de grond komen, of de stengels van planten die in het wild zijn gekweekt. De wilde bloemen zijn normaal gesproken veel goedkoper dan degene die u kunt kopen van de boer, evenals degenen die je kunt kweken in potten. Kijk voor bloemen en planten bij een bloemist.

Het is ook belangrijk om de meest verse bloemen en de mooiste decoraties te gebruiken. Hierbij kunt u vertrouwen op de expertise van de ervaren mensen, die ervoor zullen zorgen dat uw grote dag een onvergetelijke dag wordt voor u en het bruidspaar dat u hebt uitgekozen om mee te gaan. Als u een uniek bloemstuk wilt of een stel decoraties die heel dicht bij de plaats van de bruiloft staan, kunt u vertrouwen op de professionals om de dingen er het beste uit te laten zien.