How to Make the Most of Your Website

stockillustraties, clipart, cartoons en iconen met hand getrokken worst. gegraveerd vleesvoedsel. geïsoleerde jamon en bacon. varkensvlees bologna chorizo of mortadella. plakjes ham en salami. slagerij producten set. smakelijke maaltijd. vector heerlijke snacks - slagerij'

Wij zijn gevestigd in Spijkenisse Split, 130 negeerAG recjitsreet in de paradoxale roze en blauwe anecedrische stad – "dichter bij het Af 499 kaasbrood dan de Marine". Dit is wat er gebeurt omdat we meer tijd en moeite in de winkel kunnen steken dan op de lokale markt.

Maar voordat, en zelfs nu, onze passie ligt bij het bereiden van goed vlees, hebben we besloten om de volgende geboden te schrijven om de ultieme sm aging van de online retailmarkt te dienen. Onthoud: niemand herinnert zich die ooit heeft geleefd die de beste en meest unieke websites en online marketing heeft gedaan. Fouten zijn de zekerste manier om klanten af ​​te stoten. We begrijpen een les van de archipel vanwege onze sterke overtuigingen en onze passie.

DE DUIDELIJKE REGELS: Wat u moet onthouden:

Lead Tip #1: Maak uw site onweerstaanbaar: Ga niet voor "schattige", "rare" of "creatieve" ontwerpen. Alles moet duidelijk, begrijpelijk en zeer gemakkelijk te navigeren zijn. Dit is tenslotte geen school, hobby of een hobby. Waarom zou je strikte tekst voor de site willen maken, als deze gewoon zit, een beetje onderstreept en een sitemap, en één platte lijn levert? Natuurlijk niet. Er zijn eenvoudige websites.

Lead Tip #2: Maak uw site erg "uitnodigend". Ga niet voor het "f causale" concept. Zorg ervoor dat de klanten zich niet ongemakkelijk voelen, alles moet heel vriendelijk en comfortabel zijn voor de klant. De regel moet zijn: als de klant comfortabel is, koopt hij.

Lead Tip #3: Maak uw website gemakkelijk vindbaar en zeer gemakkelijk toegankelijk. Van alle dingen die u van het internet kunt leren, wat het meest waardevol is, voor en nadat de site vol is, moet u ervoor zorgen dat uw site goed zichtbaar is voor alle zoekmachines. Hoe meer resultaten van de engines, hoe beter de zichtbaarheid van uw site. Dit kan alles gemakkelijker maken: als klanten zich bewust worden van het bestaan ​​van uw site, zal hij/zij erg gretig zijn: "Als de aanblik van een bevroren (bevroren broodje vlees) voor hen opwindend is, willen ze misschien gewoon een tweede een…vooral als het niet…smakeloos is…

Lead Tip #4: De regel alleen al is een grote factor om de site erg "zuur" te maken. U kunt zich voorstellen dat dit de gemakkelijkste regel is om toe te passen, omdat niemand regels vaststelt. Zie je, er zijn er die consequent nieuwe regels maken. Dat doen ze, omdat de eerste praktisch cool is, terwijl de volgende "zuur" en "onverzoenbaar" is voor de klanten. (Ze zijn ook erg trouw in het aannemen van bestellingen.)

Lead Tip #5: Maak uw site nuttig. Als slager is het je plicht om de gezondheid van de dieren te beschermen en kwaliteitsvol vers bereid vlees aan te bieden. Uw vlees is meer dan een bedrijf. Het is een andere persoon, wanneer de gebruiker gezond is – niet alleen voor rollenspellen en om te laten zien hoe goed hij/zij is. Dan en alleen dan voelt de consument ook maar iets: een echte emotionele betrokkenheid.

Lead Tip #6: Make your rooms inviting. Don't try to hide everything under the carpet, make a visibility and address for each product your real customers will notice. Every room must be clean, tidy and well-organized. Be sure that customer service and information are easily accessible and in a direct direction to the doorstep.

Lead Tip #7: Make the customer walk away with a sense of satisfaction. Welcome the customer into the shop, although he/she doesn't buy. Give a warm welcome and make him/her feel welcome. Throw in an exchange of nice things with a future pay-off. The rule alone implies this as "Value has a feeling of satisfaction".

Lead Tip #8: Maak je winkel fris en stijlvol. Of het nu gaat om vers brood, vers vlees, bloemen en displays op de etalage, zelfs theazerie/hardware want alles is maar stijlvol. Is ook de mooie interieurdecoratie – die plezier brengt, en onvermijdelijk een goede winkelervaring.

Lead Tip #9: Heroverweeg: dus u levert het beste en meest vriendelijke product, maar waar komt uw beste markt vandaan? Als slager kun je een markt betreden van verschillende klanten, die misschien meer betalen voor hetzelfde product. Verschillende manieren van commerciële promotie zullen het bezoek van klanten aan uw winkel verhogen en hen verleiden om keer op keer te komen. U kunt "speciale evenementen" en "speciale aanbiedingen" opnemen. Zo krijgt u de meeste aandacht op de meest voordelige manier.