Italiaanse producten kopen

 

 

 

Dus waarom zou je Italiaanse producten willen kopen? Komt het door de geur? Hebben ze er een geheime liefde voor die Europese en Amerikaanse markten niet eens kunnen begrijpen?

Hier is mijn kijk erop. Eén ding hebben alle goede restaurants gemeen (of als je ze graag belt als ze dat niet zijn, leveranciers, etc.) is dat ze hun klanten kennen. Na verloop van tijd en nadat ze ze beter hebben leren kennen (niet eerder), ontdekken ze welke 'smaken' hun klanten (of potentiële klanten of potentiële partners) prefereren en beginnen ze die aan te bieden in hun etablissementen. Enkele voorbeelden zijn S Umbro, Pasta albergata, of misschien een lekkere fles lekkende wijn. Op deze momenten wacht het personeel echt op opmerkingen of suggesties van hun vaste klanten.

Een ander voorbeeld is aan restaurantklanten die altijd vragen of ze "meer willen weten". De informatie wordt verstrekt en afhankelijk van de inhoud is 80% van deze informatie verzameld en zijn gegevens gedoneerd. Dus omdat deze klanten altijd vragen, heroverwegen bedrijven wat ze op hun menu's aanbieden en worden de producten geselecteerd op een manier die tegemoet komt aan de meest gestelde vragen of gesteld door de meeste klanten.

Wist je dat Italiaanse supermarkten hun klanten leesbrillen in verschillende kleuren aanbieden? Ja! Sommige Italiaanse winkels (zoals Emporio telescopisch), hoewel hun producten van hetzelfde merk zijn met dezelfde afmetingen, geven verschillende brillen uit. Waarom? Sommige winkels kiezen ervoor om "badgepapieren" met "verschillende logo's" op te hangen – dat klopt, het is niet alleen een manier om onderscheid te maken tussen de verschillende merken, maar het is ook om te laten zien wat elke beker moet laten zien.

Als u het etiket van een Italiaans product leest en er staat niet "ERTREUnderView let op onze speciale aanbiedingen", weet u vrijwel zeker dat u dat product nooit meer koopt. Echt niet. Sorry!

Het belangrijkste doel hierbij is om te laten zien wie niet. Misschien als we mensen in het buitenland hebben die ons dit gedrag proberen te verkopen, of als we het niet echt hebben, kunnen we uit de eerste hand observeren wat de consumenten verkiezen.

Meestal heeft dit fenomeen niets te maken met welk product we verkopen, deuraanbod, assortimenten, enz. Het kan zomaar iets zijn, maar zijn de "smaken" anders?

Als voorbeeld zal ik je een verhaal vertellen:

Al snel kreeg ik een kaart met de post waarin ik plastic spullen kreeg en er was een leuk bericht met de tekst: "Ons verkoopteam wil u bedanken voor uw aankoop. We zullen een show houden van onze nieuwe producten en we hopen te praten aan u over het kopen of huren van een". Ik zag er echt niets verkeerds in, maar het was vrij duidelijk dat ze wisten wie ik was… en dit was een beetje raar voor mij.

In een paar maanden tijd hadden ze drie nieuwe producten… evolutie van de andere kaarten… deze keer belden ze me en boden een aantal echte aanbiedingen aan… een zeer mooie mobiele telefoon en een tweede vliegtickets in Italië… goedkopere tussentickets en ga zo maar door…

Smaken worden populair bij consumenten als ze echt weten dat ze beter zijn dan concurrerende producten van vergelijkbare soort.

En dit is wat Italië zo belangrijk maakt voor mensen die geïnteresseerd zijn in het internationale leven en zaken… anderen zijn nieuwsgierig naar wat anderen willen en nodig hebben.

Wat u moet doen, is gewoon een stap verder gaan. Wat zou je willen behouden en wat zou je je klanten kunnen bieden? Als je die antwoorden voor jezelf probeert te vinden, zul je perfect begrijpen wat mensen willen.

Hoe snel kunnen ze het zich veroorloven om het te kopen?

Wat zou het betekenen of hoe ze dit item gebruiken?

Wie zou er ook van kunnen profiteren?

Hoe kunnen we onze concurrenten overtreffen?