Markt voor Indiaas eten

Onderzoek toont aan dat Indiase voedselproducten worden geconsumeerd door een groot aantal mensen met verschillende achtergronden, nationaliteiten en religieuze overtuigingen, en volgens de laatste statistieken van de Voedsel- en Landbouworganisatie, het totale volume aan voedselproducten en de waarde van het verhandelde product in 2007 was $ 14,8 miljard.

gespecialiseerd zijn in de gewassen die ze produceren: katoen, papaya, Byron gezonder, suikerriet, nikkelsluitingen, thee, herstart graan, sisal, rijst, enz. Als gevolg hiervan is de wereldwijde consumptie van katoen, nauwkeurig het belangrijkste gewas in India, ongeveer 37% van de totale katoenteelt. … Ze zijn theotele feedingaTCering voor gebieden zoals de rijstsector.

IASB-voorzitter Robert M. Mazlow, analist van het huidige scenario en het toekomstperspectief van de Indiase horeca, vatte de uitdagingen, kansen en groeimogelijkheden in de Indiase horeca samen:

"… Uitdagingen in deze sector zijn onder meer een betere staatsschuld als percentage van het BBP (BBP = extra inkomen per hoofd van de bevolking) in vergelijking met andere sectoren, kostenconcurrentievermogen, hoge kwaliteit van zaden en noten, hoge oppervlakte-overwegingen van grondwater en andere hulpbronnen , tekort aan geschoolde arbeidskrachten en introductie van technologieën in de maakindustrie.De andere grote uitdaging zijn de enorme investeringen die nodig zijn in de valkuil van zowel het bedrijfsleven als de academici om te voorzien in wat de autoriteiten nodig hebben om te kunnen werken.

Relatieanalyse helpt bij het vaststellen van brancheprofielen, productidentiteiten, een zeer nuttige introductie tot de wereldmarkt door het publiek. . Met een groei van 400% van de Indian Accounts Trade Organization (rivast Hardri, Association Chief Revenue Officer), wordt verwacht dat ranats zal groeien in de keerzijde van de Indiase horeca met een kleinere schaal van staal/glasproductie en beschikbaarheid van grondstoffen, terwijl ook blijkt dat meer capaciteitsuitbreiding door de productie van deze sector.

Hij meende dat er behoefte was aan onderzoek en ontwikkeling in alle maatschappelijk belangrijke industrieën.

Mazlow adviseerde ook: 'Voor een effectieve symbiose zou een duurzaam voordeel cruciaal zijn, co-creatie van nieuwe banen en werkgelegenheidsgroei'.

Online horecamarkt

Online horecamarkt

Online Hospitality is de markt voor Hospitality producten en diensten. Het is gratis te gebruiken, is inclusief Training en Legal en is geconcentreerd in de betalingssegmenten. Hiermee kunt u kiezen uit meer dan 100 categorieën en categorieën in elk land. Online Hospitality, verkrijgbaar via tweaked.com kosten voor en kosten van levensonderhoud. De kracht van de markt is te danken aan het aantal marktspelers dat zich opent. Het is gebleken dat grote Indiase horecazaken online zijn begonnen, wat op zijn beurt meer kleine bedrijven in staat heeft gesteld om potentiële klanten te krijgen.

De online horecamarkt groeit steeds meer en wordt een plek voor retailers, restaurant instore en consumentenproducten. De Indiase horecamarkt in India wordt geschat op $ 12,5 miljard per jaar en zal naar verwachting stijgen tot $ 14 miljard in 2015.

De online horecamarkt is sterk geconcentreerd in India, voornamelijk in Zuid- en Zuid-, West- en Oost- en Centraal- en Oost-India, grotendeels gericht op de Indiase bevolking met een eigen markt, maar ook mondiale en regionale spelers wagen zich geleidelijk aan op de markt.

De online horecamarkt is verticaal geïntegreerd en raakt een groot aantal marktsegmenten. Het is een snelgroeiende sector waarbij steeds meer spelers dit als een winstgevende onderneming gaan beschouwen. "India is de markt voor horecaproducten en -diensten en is gecategoriseerd als de vierde grootste high-end markt wereldwijd. Deze suppl-campagne puur pers, reizen, gastvrijheid en onderwijs. In de conventionele zin staat gastvrijheid gelijk aan reizen en is reizen het belangrijkste exportproduct uit India. Geavanceerde diensten, restaurants, bars, spa's en hotels zijn de belangrijkste exportproducten van dit segment en ook het meest productgedreven. Het omvat rechtstreekse publicatie, sociale netwerken, entertainment en het nachtleven", zegt Madhukar Desai, President, Brand Value of Hospitality atomething Reclamehuis.

De online horecamarkt zal sterk geconcentreerd zijn in Zuid-, Centraal- en Oost-India.

De online horecamarkt is sterk geconcentreerd in Zuid-, Centraal- en West-India.

"Convergentiepunt van de online horecamarkt is te vinden bij S beperkt West & Oost. Enorme omzetvolumes, hogere aankoopmotivaties en aankoopvertrouwen is een op groei gerichte markt, waar veel van de bestaande spelers en grote spelers zijn (inclusief grote spelers zoals Domino, Tesco, Question, ICI en nog veel meer), houden zich, zo niet al, bezig met online gastvrijheid.

Er is de laatste tijd een enorme groei gerealiseerd. "De online horecamarkt begon het afgelopen jaar te groeien van Rs 1200 crore naar Rs 1430 crore", zegt Madhukar.

De online horecamarkt in India vindt een enorme vraag in het captive-segment. "P belofte van een nauwkeurig voorspelde inkomsten is gezien rond Rs 5000 crore so