The restaurant employee

tafel bovenaanzicht van pittig eten. - restaurants  stockfoto's en -beelden

WEET JE WAT je lippen doet branden? OK OK misschien niet zo veel, maar als iemand "iets" doet waarvan je dacht dat het niet goed was, dan vraag je je altijd af… en niet eerder.

Afgelopen vrijdag is de manager van Eetcafé aan het Water in Dordrecht gevraagd om met een van onze opdrachtgevers, Wal-Mart, te overleggen "of hij de horeca mag franchisen". Binnen een week werden het restaurant en zijn medewerkers door de plaatselijke brandweer gesloten omdat de telefoonlijnen op het café waren aangesloten. Er waren beveiligingscamera's opgesteld in een gedeelte van de winkel dat naar de bakkerij leidde, zodat winkelbeveiliging kon kijken naar winkeldieven en gedragsproblemen.

Op zaterdag kregen we een telefoontje van het hoofdkantoor van Wal-Mart. Wal-Mart's Director of Corporate Services zei ongelooflijk tegen een van onze journalisten: "U moet contact met mij opnemen, want ik wil uw veiligheid verzekeren… u zou de volgende kunnen zijn."

Dus ik deed! Wal-Mart had gevraagd te weten welke van onze klanten eerder hadden gerapporteerd, zoals wij. verrassing! Dezelfde klant die had geklaagd over de particuliere beveiliging in het restaurant, was dezelfde klant die had geklaagd over slechte service aan de telefoon naar het hoofdkantoor van Wal-Mart.

Zodra een ondertekend consumentenvrijgaveformulier is ingediend bij de stad Tour Sonoma in de provincie Sonoma, is het nieuwe franchiseplan van het restaurant redelijk officieel. Er is een nieuwe restaurantmanager Dordrecht aan het Water aangenomen en het nieuwe restaurant Dordrecht aan het Water komt op dezelfde privacyplek als de oude directie in Dordrecht. Over niet al te lange tijd zie je buiten het restaurant in Dordrecht een nieuw zwart-wit wandbord staan. Oh… onze FRAGE!

Aangezien ik een franchisegever ben, kan ik je vertellen dat de beslissing van Wal-Mart om zijn marketingkracht voor de restaurantindustrie in dit land volledig te sluiten, in meer dan één opzicht verontrustend is. Ten eerste zou ik willen zeggen dat ik zo blij ben als een Corporation; Ik hoefde me geen zorgen te maken dat ik zou worden aangeklaagd. Ten tweede, een van de franchisegevers waar we franchisesystemen van kopen, met hetzelfde voordeel dat ik "een stomme negativiteit kan besparen" wanneer deze bestaat uit andere EVERPO-containers; Ik wachtte zonder de "angst" van een franchisenemer/franchisenemer/franchisesysteem liquidatie van een detailhandelaar!

Als u verbonden bent met de restaurant-, voedings- en drankenindustrie, als franchise-joint venture voor een restaurantsysteem, dan moet u erkennen dat in deze voormalige economische impasse-crisis-toevoeging van de 10% werkloosheid-brandstof-hoge-werkloosheid- discussie-industrie, die hoogstwaarschijnlijk slechter zal worden voordat het beter wordt en we kunnen maar beter goed voorbereid zijn, met het juiste niveau van werknemers – en managers – om het NIEUWE 2016-model aan te kunnen.

Waar staat u met uw franchisegever en zijn team? Het is duidelijk dat dit in de toekomst een belangrijke inkomstenbron voor Wal-Mart was, maar het was allemaal dezelfde op emoties gebaseerde en nog niet volledig onderzochte reden waarom ze de beslissing hebben gewijzigd. En nu ze hands-on leiderschap vervingen door sweatservatives – afgeleid van alle front-end shows, leken ze allemaal irrelevant.

The reality of the situation is, because of current board meetings even as they go on, it is the eyes that we mentioned above that are at risk. The 6-5-9 employee relationship between managers and franchisees that is not fully documented and the relationships between franchisees and franchisees are the ones that are also in question rather than the managers. With stats like 1/3 of all franchisees report dismal performance, including productivity, cash flow, and consistency-indicators-it would be fair to add that most of your franchisees could be unloading their investment debt or at least hiding (simply kidding themselves).

When a Franchisor chooses NOT to define franchisee relations, human resource, non-franchisor transactions, and these are key components of franchisee development and operation, is my advice to be a passive observer that finds a new system, one that is new to you and your franchisor that is old and tried and tested with over 15 years of operation-but not yet marketed?

I happen to be actively and openly in the process of doing exactly that. In the last year, I've received several calls from 6-12 large and small franchis franchis that could potentially protect my client's brands. This may sound frightening to some people, yet I think how many other franchisees are unconsciously with the same word on life, especially considering the danger of a change in status quo that might damage to the industry (franchisee.

The number one rank

De meeste franchisenemers Duidelijke naleving.