Wat is India

3.076.823 foto's en beelden met India - Getty Images

Hoewel we vaak worden gegrepen door ons westerse optimisme, zit er enige waarheid in de bewering dat India vooruitgang heeft geboekt op de weg naar de markt sinds ze een direct succes boekte door de Indiase regering haar te laten erkennen als een mogelijke nieuwe handelspartner. Indonesië heeft de dekens van Indonesië gehad en staat op het punt rekeningen te openen bij het ratingbureau in Tokio.

Indonesische economie weerspiegelt diversiteit

Indonesië is tegenwoordig een federatie van voornamelijk gevestigde bedrijven (meer dan 95 procent van de telecommunicatiebedrijven en bijna 100 procent van de niet-franchisebedrijven). Een groot deel van het grootste deel van de economie van het land wordt aangedreven door de export van landbouwproducten. Papier, geoogst in het gebied, is ontworpen om te worden gebruikt in papierproducten zoals tapijten (riolen) en netten.

Met Maleisië wordt Indonesië gezien als de productiehub, met meer dan 50 procent van de export uit deze twee landen. De naaste partner van Indonesië is daarentegen het buurland Vietnam, waarvan de economie in de meest recente enquête het een aandeel van 25 procent in het nationale BBP opleverde. Vietnam komt overeen met de belangrijkste exportproducten in engineering, industriële machines en transportapparatuur, Vietnam maritieme export en transportapparatuur en maritieme producten. Hierdoor kan Indonesië fungeren als de geassembleerde markt met havens. Daarnaast zijn grondstoffen uit Vietnam geïmporteerd voor de vervaardiging van niet-basisproducten die worden gebruikt in huishoudelijke artikelen.

Vietnam, aan de andere kant, verdient de op een na grootste export van vracht vanuit Singapore, met bijna een kwart van zijn export uit dit Aziatische land. Indonesische handelaars met buitenlandse klanten zouden grote belangstelling hebben voor commissies die worden gegenereerd door de export van Vietnam, aangezien de vrijhandelstarieven tegen 2014 tot nul moeten worden teruggebracht.

Als duurzame economie draagt ​​Vietnam ook bij aan het milieu. De productie van vaste plastic materialen in het land heeft bijgedragen aan een afname van de uitstoot van broeikasgassen met 20 procent in vergelijking met het voorgaande jaar. Dit leidt tot anti-kgf Ch Spelen. milieuprogramma's nieuw leven inblazen.

Bezorgd over handel

Vietnam heeft zich actief aangesloten bij de Asian Development Bank, BB PAYE en de UN Environment Club. Haar buitenlands handelsbeleid vraagt ​​om een ​​effectief beleid dat haar investeerders optimale handelsvoordelen zou opleveren. Momenteel, met een kredietwaardigheid van het land die rond de F-2 schommelt, wordt Vietnam gezien als een duurzaam lid van de Bank for International Coaster en de Wereldbank.

Andere factoren die de geloofwaardigheid van Vietnam als Walmarts-aanbieding zeker aantasten, zijn onder meer het feit dat het in een verkeerd daglicht wordt gesteld in vergelijking met zijn buren in het noorden en dat handelsbelemmeringen honderd keer erger zijn dan in China. Vietnam kan ook deelnemen en zijn aanwezigheid versterken in het Regional Clean Trade Forum en de Werelddouaneorganisatie en in de VN-Veiligheidsraad.

Vietnam is gewend om een ​​meer proactieve rol te spelen in het regionaal beleid en streeft ernaar het speelveld gelijk te maken met bijvoorbeeld India. Aziaten hebben een lange associatie met handel en Vietnam probeert het vertrouwenssymbool te gebruiken om zijn omvang en zijn buitenlandse aantrekkingskracht op de internationale handel te bewijzen.